Soutěžní dopoledne 8.6.

08.06.2014 09:00

Ještě než naplno vypukne léto a celý sbor se zorpskne do všech koutů naší vlasti i celého světa, rádi bysme stihli ještě jednu společnou akci. Protože  červen je poměrně plný různých akcí, spojíme termín s Pathfinderem a tak se dítky společně s rodiči mohou pohroužit do víru soutěžení na různý způsob. Myslíme samozřejmě i na ty, co už dítky nemají, takže je to opět pro všechny! 

Vyjdeme z náměstíčka v Komorní Lhotce po skupinkách s časovým odstupem směrem na Godulu. Po cestě narazíte na kontrolní stanoviště, kde budete plnit různé úkoly. Pathfindeři získají poslední cenné body do ročního zúčtování, prověří se tak jejich znalosti a dovednosti získané za celý rok. Rodiče a jiní dospěláci se taky zapojí a budou se stejnou vervou přemýšlet, usuzovat či manuálně demonstrovat své dovednosti. Zkrátka všichni budou platní hráči a věřím, že si užijeme krásného společenství. No a na konečné stanici - opuštěný lom) si rozděláme ohýnek a uděláme třeba vaječinu, nebo opečeme párečky, nebo co kdo ráčí. To si samozřejmě vemte sebou :-) Zajistíme jen kotlík a oheň. A navíc, bude na poslední stanici připravem Marty s horolezeckým náčiním a kdo bude mít odvahu, může si zalozit s jištěním na lanu. Je to fakt moc zajímavé :-)

No a na závěr dovolte poznámku. Je to den, kdy mám narozeniny, tak dárky můžete vzít sebou. Jestli je předáte dole u auta (větší dárky), nebo až nahoře (menší cennosti) necham na Vás :-) Ale dárek samozřejmě není podmínkou - pokud ovšem nechcete vyhrát soutěž :-D

Věřím, že příjdete ve velkém počtu a prožijeme hezké dopoledne :-) Jakékoliv dotazy směřujte na mě, nebo pište do vzkazníku.

Days