Výšlap na Čertův mlýn

27.04.2014 09:45

Ráno jsme se sešli pod lanovkou na Pustevny. Počasí bylo takové akorát pochodové, ikdyž tmavší mráček s nějakou tou vodou občas přišel, ale vodu na zem nepustil :-) Celkový počet účastníku překonal hranici třiceti osob, což je skvělé.

Po vystoupání lanovkou na Pustevny, kdy jsme se občas třásli zimou, jsme pokračovali po červené, přes vrchol Tanečnice až na Čertův mlýn. Tam jsme posvačili, obdivovali velké kameny a fotili se :-) Po modré jsme se pak vrátili zpátky na Pustevny. Celkem jsme pohodovým krokem ušli asi 6 Km. Po cestě jsme měli čtyři zastavení, kdy jsme soutěžili ze znalostí o naších Beskydech, lanovce, slovanské historii a Moravskoslezském kraji. Soutěž bylo kombinovaná s jinou hrou, která vyžadovala slovní disciplínu. Tu nakonec vyhrála, světe div se, Janička Sosnová :-)

Dolů jsme sešli jako kdo chtěl - pěšky, lanovkou, či na koloběžce. A po posledním zastavení v lanovém centru, kde někteří zkoušeli svá maxima, jsme se rozjeli každý do svého domečku. Děkujeme našemu nebeskému Otci za pěkné počasí i ochranu. A já děkuji také všem účastníkům, za to že přišli a pomohli vytvořit pěknou prátelskou atmosféru :-)

Days